WINKELU bent welkom in onze winkel in Zuidoost Beemster. Wij laten u graag genieten van de heerlijke producten die wij, op de Beemsterklei, hun speciale smaak laten krijgen. Frisse appels, sappige peren, oud-hollandse druiven en knapperige groenten.

Het hele jaar zijn er wel groenten en fruit. We halen niets uit het buitenland en verkopen alleen seizoensproducten, zoals bijvoorbeeld:
Appels Cox Orange Pippin, Elstar, James Grieve, Summerred, Goudreinette, Delcorf, Jonagold, Alkeme, Karmijn, Wellant en zoete stoofappels. Voor de mensen met appelallergie hebben wij de Santana.
Peren uiteraard de Conference, Bonne Louise en de Doyenné du Comice om er eens een paar te noemen en stoofperen: Gieser Wildeman, winter Rietpeer en St. Remy.
Zoete kersen: alle kersen bij ons komen van eigen grond en zoals de naam al voorspelt: heerlijk zoet. Alleen in het seizoen verkrijgbaar.
Groenten: alle groenten die bij ons op het land of in de kas groeien; overheerlijke sperziebonen, snijbonen, winterpenen, bloem-, boeren- en groene kolen, rode bieten, prei en uien. Daarnaast telen we in de kassen nog aardbeien en druiven, tomaten, snijbonen en kasbloemkool. Keuze genoeg en allemaal even smakelijk!

Openingstijden:
dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.00-17.00 uur.


Zuiderweg 70
1461 GK Zuidoost Beemster
Tel: 0299 422997
Email: jankuijk(a)beemster-fruit.nl